Start online campagne, werving voor cursussen en voor de THR-opleiding.

8 feb 2023

In de nieuwe nieuwsbrief, die het GRC zojuist verstuurd heeft, staan weer verschillende onderwerpen. Het GRC blijft, nu ook via een online wervingscampagne, haar best doen om voldoende leerlingen te winnen voor deze prachtige vakken, en ervaren vaklieden bij te spijkeren in de skills die ze nodig hebben voor de snel veranderende restauratiewereld.  

Wervingscampagne voor de broodnodige vakmensen
Zoals bekend is er in Gelderland een groot tekort aan restauratie-vakmensen. Zo’n 34.000 Gelderse monumenten zijn afhankelijk van vakmanschap. Goed opgeleide restauratiespecialisten zijn keihard nodig om ons culturele erfgoed te behouden. Het GRC doet al jaren haar uiterste best om te zorgen voor die restauratiespecialisten. Daarom loopt er nu een online campagne om studenten, zij-instromers uit de bouw- en techniek en omscholers te werven voor het veelzijdige restauratievak. Op de verschillende social media, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn, kom je de berichten vast tegen.

Cursussen op Landgoed Reuversweerd: up-to-date in een ochtend of een dag.
Dit voorjaar starten we weer met korte, efficiënte cursussen op Reuversweerd. In een ochtend of een dag ben je weer helemaal bij op jouw vakgebied.
En voor de kosten hoef je het niet te laten. Voor een ochtend betaal je maar € 150,- en voor een hele dag € 290,-. En er is geen BTW verschuldigd.
De cursussen van dit voorjaar zijn:

Schrijf je in voor de Opleiding Technicus Hout en Restauratie (Je kunt al starten in maart)
Wil je werk doen waar je voldoening uit haalt en waar geen dag hetzelfde is? Kies dan voor het restauratievak. Leer monumenten restaureren en laat een blijvende indruk achter. Zo geef jij ze namelijk weer door aan volgende generaties. Je maakt monumenten klaar voor de toekomst en zorgt ervoor dat ons prachtige erfgoed bewaard blijft. Er is veel behoefte aan goed geschoolde restauratiespecialisten. Leer monumenten restaureren met je hoofd, handen en hart.
Kijk hier voor meer informatie.

  • Wil je de hele nieuwsbrief in je eigen tijd doorlezen? Dat kan hier.
  • Wil je onze nieuwsbrieven rechtstreeks ontvangen? Schrijf je dan in. Dat kan heel makkelijk hier.
    Daar staat ook het archief van alle nieuwsbrieven, om eens rustig door te bladeren.
Terug naar overzicht