Uitnodiging: Inloopdag opleiding ‘Technicus Hout en Restauratie’ op woensdag 5 juni 2024

2 mei 2024

Heb je interesse in de opleiding Technicus Hout en Restauratie, op MBO-3 niveau BOL/BBL, van het Gelders Restauratie Centrum en het Graafschap College? Kom dan vrijblijvend naar de inloopdag op 5 juni aanstaande van 10.00 – 17.00 uur. Daar ontdek je of deze opleiding bij jou past.
Loop gezellig binnen, aanmelden is niet nodig.

  • Woensdag 5 juni 2024 van 10.00 tot 17.00 uur
  • Gelders Restauratie Centrum, Florijnweg 3, Velp (industrieterrein de Beemd)

Kom sfeer proeven
Je krijgt een rondleiding met een bezoek aan de werkplaats. De docenten zijn aanwezig om persoonlijk al je vragen te beantwoorden. Zo krijg je een goede indruk van deze restauratieopleiding en van de sfeer waarin de lessen worden gegeven. De opleiding Technicus Hout en Restauratie is bedoeld voor creatieve geesten die met hout willen werken en willen leren hoe ze dit prachtige ambacht – houtverbindingen en constructies – in monumenten kunnen toepassen.

Opleiding in het kort
In de opleiding Technicus Hout en Restauratie leer je het echte vakmanschap: restauratie-timmeren in theorie en praktijk. Daarnaast leer je moderne restauratietechnieken en omgaan met nieuwe materialen. Ook komen belangrijke softskills aan bod, zoals communicatie. Deze opleiding is geschikt voor schoolverlaters (VO/MBO/HBO), maar ook voor omscholers. En ook timmerlieden en productiemedewerkers kunnen de opleiding volgen als specialisatie in het restauratievak.

De opleiding is een ‘maatwerk’ opleiding: je kunt ‘m volgen in BOL en BBL. Het is een mix van theorie en praktijk. Je leert het praktische vak door stage te lopen of te werken bij de Gelderse Kennis en Kunde-bedrijven.

Bekijk de opleiding Technicus Hout en Restauratie

Altijd welkom
Maar ook buiten de inloopdag kun je een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek
met Roy Jansen via ‘royjansen@geldersrestauratiecentrum.nl’ of tel. nr 06 363 181 23.
Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact met je op.

 

Terug naar overzicht