Het GRC zoekt een nieuwe Social Media Marketeer. Is dat iets voor jou?

30 apr 2024

In de afgelopen tijd is er bij ons hard gewerkt om, ook via social media, contact te leggen met onze doelgroepen en de werving van studenten, zij-instromers en vaklieden te professionaliseren. En dat is gelukt. Er ligt daardoor nu een uitstekende basis om op verder te werken voor een freelance marketeer. Als Social Media Marketeer bij het GRC krijg je de kans om onze online zichtbaarheid te versterken. Wie pakt die handschoen op?

Wat ga je doen?
Wat we zoeken is iemand die in staat is onze strategie verder te ontwikkelen en die ook kan invullen. Je beheert onze social media kanalen, ontwikkelt de campagnes en vult die met boeiende, aantrekkelijke content. Daarin wordt je natuurlijk gevoed door andere medewerkers in ons team, maar we zoeken iemand die echt weet wat werkt.

Wat krijg je?
Ben jij iemand die zelf wil bepalen wanneer en waar je die uren invult? Bij het GRC heb je de vrijheid om te werken zoals je wilt, volledig remote. Super flexibel! Wil jij je eigen inbreng hebben om jouw en onze passie voor erfgoed en restauratie te delen met een brede community in Gelderland (en ook daarbuiten)? Prima, graag zelfs; we houden van aanpakkers die meedenken. Het GRC moedigt eigen inbreng en initiatief aan. Dit betekent veel ruimte om je eigen ideeën tot leven te brengen en impact te maken! Je krijgt natuurlijk ook een behoorlijke startvergoeding en een omgeving van gemotiveerde ‘mede’werkers.

Wat we vragen?
Ben jij vanaf begin juni 2024 beschikbaar voor ca. 10 tot 16 uur per maand? We zoeken een freelancer die minimaal een HBO-werk- en denkniveau heeft en minstens een jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Affiniteit met restauratie en gebouwd erfgoed is wel een ‘must’. We zien graag een team-player die goed zelfstandig functioneert, die echt de weg weet op verschillende social media platforms, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn. En we vragen zowel sterke schrijf- als visuele vaardigheden op bijvoorbeeld Adobe, Canva en andere programma’s. Maar als je die niet had, dan was je nooit in dit vak terechtgekomen, toch?

Ben jij de marketeer die wij zoeken?
Meld je snel aan, want we willen je graag zo goed mogelijk inwerken, voordat je aan de bak moet. Als social media marketeer bij het GRC krijg je de kans om onze organisatie strategisch te laten groeien om écht het verschil te maken!

Hier vind je een link naar de vacaturetekst en het email-adres om snel te reageren.

Terug naar overzicht