Het GRC zoekt een nieuwe Social Media Marketeer. Is dat iets voor jou?

30 apr 2024

In de afgelopen tijd is er bij ons hard gewerkt om, ook via social media, studenten, zij-instromers en vaklieden te werven voor een restauratieopleiding. Er ligt nu een goede basis voor een freelance marketeer om verder te ontwikkelen. Als Social Media Marketeer bij het GRC krijg je de kans om onze online zichtbaarheid te versterken. En bij te dragen aan de positionering van de Gelderse restauratiesector.

Wat ga je doen?
We zoeken een freelancer marketeer die onze strategie verder kan ontwikkelen en uitwerken. Je beheert onze social media kanalen, ontwikkelt de campagnes en vult die met boeiende, aantrekkelijke content. Daarin word je natuurlijk gevoed door andere medewerkers in ons team, maar we zoeken iemand die echt weet wat werkt op social media.

Wat krijg je?
Ben jij iemand die zelf wil bepalen wanneer en waar je werkt? Die vrijheid heb je bij het GRC, volledig remote. Super flexibel! Wil je met je eigen inbreng onze passie voor erfgoed en restauratie te delen met een brede community in Gelderland (en ook daarbuiten)? Prima, graag zelfs; we houden van aanpakkers die meedenken. Het GRC moedigt eigen inbreng en initiatief aan. Je krijgt alle ruimte om je eigen ideeën tot leven te brengen en impact te maken!

Wat we vragen?
Ben jij vanaf 1 juni 2024 beschikbaar voor ca. 10 tot 16 uur per maand? We zoeken een freelancer met een HBO-werk- en denkniveau heeft en minstens drie jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Affiniteit met restauratie en gebouwd erfgoed is wel een ‘must’. We zien graag een team-player die goed zelfstandig functioneert, die echt de weg weet op verschillende social media platforms, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn. En we vragen zowel sterke schrijf- als visuele vaardigheden op bijvoorbeeld Adobe, Canva en andere programma’s.

Ben jij de marketeer die wij zoeken?
Meld je snel aan, want we willen je graag zo goed mogelijk inwerken. Als social media marketeer bij het GRC krijg je de kans om onze organisatie strategisch te laten groeien om écht het verschil te maken!

Hier vind je een link naar de vacaturetekst en het email-adres om snel te reageren.

Terug naar overzicht