Inloopdag 9 maart

Heb je interesse in de opleiding Technicus Hout en Restauratie MBO-3 niveau bol/bbl van het Gelders Restauratie Centrum? Kom dan naar de inloopdagen en ontdek of deze opleiding bij jou past. Loop gezellig binnen op:

  • 9 maart 2022
  • 10.00 tot 15.00 uur
  • de nieuwe leslocatie van het Gelders Restauratie Centrum:
    Florijnweg 3 in Velp (industrieterrein de Beemd)

Kom sfeer proeven

Je krijgt een rondleiding met een bezoek aan de werkplaats. Er zijn docenten aanwezig die persoonlijk met je in gesprek gaan. Zo krijg je een goede indruk van deze restauratieopleiding en van de sfeer waarin de lessen worden gegeven. De opleiding Technicus Hout en Restauratie is bedoeld voor jongeren die creatief met hout willen werken en willen leren hoe ze het ‘oude’ ambacht, de oude houtverbindingen en –constructies in monumenten, kunnen toepassen. Timmerlieden en productiemedewerkers kunnen de opleiding volgen als specialisatie, om mooie oude gebouwen te restaureren op basis van de oude restauratietechnieken. Bekijk de opleiding Technicus Hout en Restauratie
Download folder

Altijd welkom

Ook buiten de inloopdagen kun je een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek met Roy Jansen via royjansen@geldersrestauratiecentrum.nl of 06 363 181 23. Of vul onderstaand formulier in dan nemen wij contact met je op.