Vanaf 16 december 2019 openbaar: de ‘Kenniskaarten’ van het Kennisnetwerk D&I

19 dec 2019

Op de digitale Kenniskaarten op de website belichten leden van het kennisnetwerk D&I de uitgevoerde innovaties en duurzaamheidsmaatregelen. Vanaf nu zijn deze kaarten voor iedere bezoeker in te zien.

Het kennisnetwerk D&I: kennis vermenigvuldigen door het te delen

In het kennisnetwerk Duurzaamheid en Innovatie (D&I) van GRC en MWG komen (Gelderse) professionals samen, die betrokken zijn bij innovatie en duurzaamheid van cultureel erfgoed. Dit netwerk komt regelmatig bijeen om te netwerken en kennis te delen, om elkaar zo te versterken.

Kenniskaarten

Een van de gebruikte instrumenten heet ‘Kenniskaarten’. Op deze digitale kaarten op de website van het GRC, belichten de leden de uitgevoerde innovaties en duurzaamheidsmaatregelen bij monumenten. Zo wordt snel inzichtelijk waar een maatregel is toegepast, welke partijen betrokken zijn en welke meerwaarde de innovatie heeft. De kenniskaarten zijn dus een middel om eenvoudig kennis te delen en een overzicht te geven van de ervaring die er omtrent duurzaamheid en innovaties in ons netwerk aanwezig is.

Vanaf 16 december voor iedereen in te zien en zelf aan te maken.

Op de website van het GRC zijn de Kenniskaarten, vanaf maandag 16 december 2019, voor iedereen in te zien. Op dit moment hebben we 18 ingevulde kaarten, maar dat aantal willen we graag zien groeien.
Bent u lid van het kennisnetwerk D&I en heeft u een project waarin een innovatie of verduurzamingsmaatregel is toegepast, maak het zichtbaar via een Kenniskaart.

Dat kan via de website van het GRC. Op de Homepage staat, bovenaan rechts, de button ’Kenniskaarten’. In het dropdown-menu staat de button ‘Kenniskaart maken’.

Heeft u vragen of opmerkingen over de kenniskaarten? Laat het ons weten via: info@mvgduurzaamperspectief.nl

Doet u mee? Het zal ons allemaal sterker en succesvoller maken.

Terug naar overzicht