Save the date, 1 juni 2022: opening van onze nieuwe locatie in Velp

5 apr 2022

De nieuwe thuisbasis van het GRC wordt op 1 juni officieel geopend door Gelders gedeputeerde Peter Kerris. Verder is er ruimte voor demonstraties en netwerken. U bent van harte welkom.

Kom sfeer proeven, kennis opdoen en netwerken.

Op woensdagmiddag 1 juni is de officiële opening van onze nieuwe locatie in Velp. Deze open dag staat in het teken van leren, ontmoeten en kennis delen. Er is ook volop gelegenheid om nieuwe restauratiespecialisten (studenten) te spreken.

Programma 1 juni

Het exacte programma werken we op dit moment nog uit, maar de tijden staan al vast:

  • 13.30 – 15.30 uur    inloop, locatie en demonstraties bekijken. De inhoud bepalen we nog nader, maar dat we aandacht zullen besteden aan ambacht, duurzaamheid en innovaties is zeker.
  • 15.30 – 16.00 uur   officiële opening door Peter Kerris, gedeputeerde provincie Gelderland
  • 16.00 – 17.00 uur   borrel en netwerken

Locatie

Het nieuwe adres van het Gelders Restauratie Centrum is de Florijnweg 3 in Velp. Het ligt mooi bereikbaar op bedrijventerrein De Beemd, vlak bij het knooppunt van de A12 en de A348.
Onze nieuwe thuisbasis is geen monument, maar het kantoor en de werkplaats bieden, met 900 m2, meer dan twee maal de ruimte die we op Arnhems Buiten hadden. Het wordt precies aangepast aan onze wensen. Hier hebben we alle faciliteiten om ons volop verder te ontwikkelen, te innoveren en vakmensen op te leiden die het restauratievak willen leren.

Aanmelden

Bent u ook bij de opening aanwezig? Klik hier voor het aanmeldformulier.

U bent op 1 juni van harte bij ons welkom.

Terug naar overzicht