Nieuwsbrief nieuwe stijl

26 mrt 2020

We hebben onze nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Daarmee sluiten we aan op de stijl van het kennisplatform iederzijnvak.info dat op initiatief van het Gelders Restauratie Centrum en de Monumentenwacht Gelderland is ontwikkeld. Bekijk hier de speciale thema-editie van de nieuwsbrief.

De nieuwe stijl

Centraal in de nieuwe stijl van iederzijnvak.info is het beeldmerk ‘Remon’. Uitgangspunt van Remon is de ampersand, het symbool voor ‘en’, &. Remon is de signatuur voor het kennisplatform     “Iederzijnvak.info”. Het  staat voor restaureren van monumenten, het symboliseert de nieuwe restauratiespecialist, het straalt kracht en kwaliteit uit, het verwijst naar de restauratiesector en zet de    mens centraal. Het kleurgebruik sluit aan bij het logo van het Gelders Restauratie Centrum en de vlag van Gelderland. De gebruikte vormgeving is stoer en uitnodigend.

Top-restauratiespecialisten in Gelderland nodig.

Gelderland telt ruim 30.000 monumenten, landschappen en beschermde archeologische sites. Indrukwekkende monumenten zoals kastelen, kerken, poorten en torens maken deel uit van de Gelderse cultuur. Eén ding is zeker: het is van belang dat de schoonheid en het karakter van deze monumenten zichtbaar blijven en toekomstbestendig zijn! Daarvoor hebben we specialisten nodig. Zij restaureren monumenten restaureren en adviseren hierover. Zij leveren maatwerk, zij werken met hun hoofd, hart én met hun handen. Zij helpen de Gelderse restauratiesector vooruit door kennis, ambacht en innovatie. Met het kennisplatform ‘Iederzijnvak.info’, erkende vakopleidingen, cursussen en verschillende campagnes willen we de toekomstige top-restauratiespecialisten bereiken. Zodat de Gelderse monumenten ook in de toekomst de beste zorg kunnen krijgen.

Iederzijnvak.info

Het Gelders Restauratiecentrum biedt erkende vakopleidingen en cursussen. Er is veel vraag naar gekwalificeerde vakmensen en wij leiden ze graag op! Er zijn legio scholingsmogelijkheden voor leerlingen en ervaren professionals in de bouw: onder het motto ‘Word jij de nieuwe restauratiespecialist?’ zijn we de campagne gestart om nieuwe vakmensen te werven. Op Iederzijnvak.info vind je een helder overzicht van alle restauratieopleidingen. Alle mensen, die het vak van de meester zelf willen leren, zijn welkom! In het kennisplatform werken het Gelders Restauratie Centrum, de Monumentenwacht Gelderland, de Kennis en Kunde Regeling en de provincie Gelderland samen.

Interesse?

Heb je interesse in het restauratievak en wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op Iederzijnvak.info of stuur een mail naar info@iederzijnvak.info. Wij helpen je graag verder.

Terug naar overzicht