Het GRC verhuist; alle opleidingsactiviteiten gaan gewoon door.

30 apr 2021

Op 30 april heeft het Gelders Restauratie Centrum officieel haar kantoor- en opleidingslocatie op Arnhems Buiten verlaten. We hadden in dit blog graag direct onze nieuwe locatie aangekondigd, maar dat heeft nog iets meer voeten in de aarde. Alle belangrijke functies van het GRC zijn echter voorlopig netjes ondergebracht, zodat onze opleidingen, cursussen en andere activiteiten er geen hinder van ondervinden.

Opleiding SRTM blijft op Arnhems Buiten

De opleiding Specialist Restauratie Timmeren en Metselen blijft netjes onder dak in faciliteiten vlakbij het ‘oude’ pand. De lessen vinden hier gewoon doorgang tot aan het einde van het jaar.

Opleiding THR ondergebracht bij Revabo in Oosterbeek

De opleiding Technicus Hout & Restauratie heeft, in ieder geval toto de zomer, een uitstekend uitgeruste plek gevonden bij Revabo in Oosterbeek.  ReVaBo Oosterbeek leidt al vanaf 1984 jongeren op voor de bouwnijverheid in de regio Arnhem en Zuid-West Veluwe. Zij hebben dus alle ervaring en faciliteiten die we nodig hebben.

Reuversweerd biedt tijdelijk ruimte

Voor vergaderingen, cursussen en andere bijeenkomsten kunnen we altijd terecht in onze erfgoedwerkplaats op Kasteel Reuversweerd. Dit prachtige landgoed in de gemeente Brummen is al een paar jaar onze mobiele werkplaats voor de korte, efficiënte cursussen voor drukbezette professionals. Ook hier zijn de faciliteiten dus ruim voorhanden.

Bereikbaarheid gegarandeerd

Ook voor de bereikbaarheid verandert er weinig. Het postadres, email-adressen en het telefoonnummer van onze directeur, Jan Gersen, blijven hetzelfde. En u was toch al gewend te bellen voor een afspraak.

Toekomstige behuizing op Industrie Park Kleefse Waard

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een prijswinnend bedrijventerrein waar bedrijven zijn gevestigd die zich bezighouden met clean technologies, oftewel energie- en milieutechnologie (EMT). Kenmerkend zijn de termen duurzaamheid, innovatie en kennisdeling. Het GRC streeft ernaar daar binnenkort haar intrek te nemen. De laatste onderhandelingen zijn op dit moment nog gaande. MWG zal zich waarschijnlijk later bij ons voegen.

Terug naar overzicht