Opleidingen

Incompany of maatwerk-opleidingen en cursussen bij het GRC?

Minister-president Rutte en minister De Jonge hebben in hun persconferentie van 24 juni een groot aantal versoepelingen aangekondigd in de Coronamaatregelen. Dat betekent voor het GRC, dat de opleidingen en cursussen, met enige aanpassing, gelukkig weer doorgang kunnen vinden. Check bij de activiteit zelf welke aanpassing geldt.
N.B. Voor de bouwsector is per 30 maart de helpdesk ‘Corona, Bouw & Techniek’ actief. Deze helpt bij kwesties rond veilig doorwerken tijdens de Coronacrisis: https://www.helpdeskcorona-bt.nl

Hartelijke groet, Jan Gersen – Directeur Gelders Restauratie Centrum

Wilt u Incompany of compleet maatwerk? Bij het GRC bent u aan het juiste adres.

Maatwerk
Soms wilt u een cursus speciaal voor een groep medewerkers of bent u op zoek naar een speciale mix van onderwerpen, die in de markt niet te krijgen is.
Het Gelders Restauratie Centrum werkt samen met de beste aanbieders van opleidingen in Nederland en (speciaal in) Gelderland. Wij denken mee en stemmen af met de docenten.
Zo krijgt u precies wat u wilt. Van MBO-4 tot postacademisch; bij het GRC bent u aan het juiste adres.

Bij het GRC, Incompany of op locatie?
Het Gelders Restauratie Centrum heeft alle faciliteiten voor een goede opleiding op de Koningsweg 23a in Schaarsbergen/Arnhem.
Groepen tot 20 man zijn van harte welkom.
Wilt u liever dat de docenten de opleiding of cursus in uw bedrijf geven? Wij gaan graag met u in gesprek.
En, vanwege de goede contacten in de Gelderse erfgoedwereld, kunnen we ook bezien of een opleiding op een andere, aansprekende locatie mogelijk is.

Nadere informatie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de directeur van het GRC, Joop van Burk: 06-26484189