Cursussen

Mededeling over Corona.
Alle opleidingen en cursussen van het GRC gaan, met enige aanpassing, gelukkig door. Check bij de activiteit zelf welke aanpassingen gelden.
N.B. Voor de bouwsector is er de helpdesk ‘Corona, Bouw & Techniek’.
Deze helpt bij kwesties rond veilig doorwerken:
https://www.helpdeskcorona-bt.nl
Hartelijke groet, Jan Gersen – Directeur Gelders Restauratie Centrum

‘Historische tuinen en parken in theorie en praktijk’ als onderdeel van de opleiding Hovenier historisch groen van het NCE

In korte tijd is 'Historische parken en tuinen in theorie en praktijk'  uitgegroeid tot een vaste waarde. De inhoud, docenten en uitvoering werden door de deelnemers zeer goed gewaardeerd. 

Deze cursus is met ingang van 2021 opgenomen in de opleiding 'Hovenier historisch groen' van het Nationaal Centrum Erfgoedopleidingen (NCE). Hij wordt niet meer als aparte cursus aangeboden.
De opleiding is tot stand gekomen in samenwerking met de Stichting Kennisontwikkeling Groen Erfgoed (SKGE). Deze stichting vertegenwoordigt het Gilde van Tuinbazen, de Vereniging van Erfgoedhoveniers, de Vakgroep Groen Erfgoed en de Nederlandse Tuinenstichting. Deze opleiding bestaat uit 8 modules, verspreid over 3 lesjaren. 
N.B. De opleiding 'Hovenier historisch groen'is voor 2021 en 2022 volgeboekt. Heeft u interesse om in 2023 te starten+, neem dan contact op met het NCE.

Kijk hier voor data en meer informatiehttps://www.erfgoedopleidingen.nl/nce-opleidingen/hovenier-historisch-groen